Yokohama Race Academy by Skylimit Events


De YOKOHAMA RACE ACADEMY by Skylimit Events is een talentenjacht waarbij 2 rijders de kans krijgen om deel te nemen aan de Race Promotion Night 2016 op Circuit Zolder met een BMW. ​

Selectiedagen
Tijdens onze Skylimit trackdays op Circuit Zolder op 4 mei, 18 mei, 8 juni, 22 juni, 13 juli en 20 juli is er de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de finale. 

kandidaten kunnen tijdens het laatste uur vrij rijden van deze dag met hun eigen wagen kwalificeren. Deelname kost 70€, idem als het bedrag van 1 uur vrij rijden. Op elke selectie dag worden er minstens 2 finalisten gekozen.

Voorwaarden
Deelnemers moeten woonachtig zijn in België, niet in het bezit zijn van een racevergunning en minimum 16 jaar oud zijn. Deelnemers onder de 18 jaar moeten een schriftelijke toelating van de ouders hebben.

Voorstelling finalisten
Tijdens de Skylimit Super Sunday op 31 juli worden de finalisten voorgesteld. Ze hebben dan een kleine maand om zich voor te bereiden op de finale. De 24 Hours of Zolder kunnen ze volgen achter de schermen van het Skylimit Yokohama Race Team.
De finalisten krijgen enkele opdrachten die ze moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn mee bepalend voor de uiteindelijke selecties.

Finale
Deze wordt verreden op 31 augustus tijdens de Skylimit Trackday. Hiervoor gebruiken we de leswagens van Skylimit Events. Er zullen 2 of 3 winnaars bekend gemaakt worden.

Wat krijgen de winnaars?
De winnaars leggen hun RACB licentieproef af.
De winnaars zullen deelnemen aan de Race Promotion Night met de Clubsport Trophy BMW van het Skylimit Yokohama Race Team. 
Mocht één van de winnaars niet slagen voor hun licentie of uiteindelijk niet kunnen deelnemen aan de wedstrijd, zal deze vervangen worden door één van de reserves.
Tussen de bekendmaking van de winnaars en de uiteindelijke race zullen de winnaars nog van een opleiding kunnen genieten.


...LOADING...